Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Ous al forn

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 80 g de gruyère, ratllat
  • 2 culleres de cibulet, picades fines
  • 4 ous
  • sal
  • pebre de molinet
  • paper d'alumini per cobrir

Preparació

  1. Empolsar el fons dels motlles de suflé amb una mica de formatge ratllat i cibulet.
  2. Posar-hi a sobre u ou cru, condimentar. Empolsar amb la resta del formatge i el cibulet.
  3. Cobrir els motlles amb paper d'alumini, col·locar sobre una placa del forn. A la segona ranura d'un forn preescalfat, coure durant 10 minuts a 180 °C.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.