Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Olives amb pasta de full

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 8 persones

  • 150 g de Le Gruyère AOP ratllat
  • 150 g de farina
  • 1 cullereta rasa de llevat químic
  • Pebre vermell picant
  • Herbes provençals
  • 120 g de mantega per cuinar tova
  • 1 clara d'ou, batuda
  • 1 got d'olives farcides
  • 1 rovell d'ou batut, per untar
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Barrejar Le Gruyère AOP amb la farina i el llevat. Afegir les herbes provençals, el pebre vermell picant, la sal i el pebre, a l'gust.
  2. Afegiu-hi la mantega a trossets i la clara d'ou. Barrejar tot i pastar-fins a obtenir una massa llisa.
  3. Embolicar amb paper film i fer un rotllo. Col·locar-la en la nevera, i deixar refredar durant al menys 30 minuts.
  4. Buidar les olives en un colador perquè quedin seques.
  5. Formar amb la massa una boleta de la mida d'una avellana, inserir una oliva en cadascuna i col·locar-la sobre la làmina d'el forn amb paper per coure.
  6. Untar amb rovell d'ou cada bola de massa i enfornar durant 15 min. a 200 ° C al forn pre-escalfat.
Truc de preparació

Es poden fer servir diferents tipus d'olives farcides: amb ametlles, pebrot, anxoves, tàperes.

Recomanació

Pot servir-se en fred o en calent.

Informació nutricional

És una bon plat per menjar com aperitiu o entre hores.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.