Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Mousse de mascarpone amb Tête de Moine sobre amanida verda

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Mousse de mascarpone:

  • 1 branca d'api, 2 olives verdes, sense pinyol i picades fines, 1/2 dent d'all, premsada, 2 culleres de mascarpone, sal, pebre

Salsa amb nata agra:

  • 5 culleres de nata agra, 1 cullera d'oli de colza, 2 culleretes de suc de llimona, 1 cullereta de salsa Worcester, 1 cullereta de salsa Tabasco, sal
  • Escarola vermella i verda tipus lattughino
  • 12 roses de Tête-de-Moine

Preparació

Mousse de mascarpone:

  1. Per a la mousse, tallar l'api en daus i barrejar-lo amb la resta d'ingredients. Deixar refredar.
  2. Per a la salsa de nata agra, barrejar tots els ingredients i tastar.
  3. Barrejar l'amanida amb la salsa i repartir en els plats. Guarnir la mousse amb dues culleretes de cafè i les roses de Tête-de-Moine.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.