
Minipizzas d'Emmentaler AOP, tomàquets i pinyons
- Sense carn
Ingredients
Per a 8 porcions
- 125 g d'Emmentaler AOP rallat
- 8 mini masses de pizza
- 1 pot de salsa de tomàquet
- 24 tomàquets cherry i 1 tomàquet groc
- 2 cullerades d'alfàbrega picada
- 3 cullerades de pinyons crus
- Sal i pebre
Preparació
- Preescalfar el forn a 200 ° C.
- Coloqui les masses de minipizza en una safata per a fornejar folrada amb paper pergamí. Tallar els tomàquets en rodanxes fines i picar l'alfàbrega.
- Posa els pinyons a una paella i dora'ls. A cada minipizza, coloqui la salsa de tomàquet, l'Emmentaler AOP rallat i els tomàquets.
- Forneja-ho de 12 a 15 minuts.
- Quan estigui llest per servir, agregui més formatge suís rallat, els pinyons i l'alfàbrega.
Formatge en aquesta recepta
