Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Minipizzas d'Emmentaler AOP, tomàquets i pinyons

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 8 porcions

  • 125 g d'Emmentaler AOP rallat
  • 8 mini masses de pizza
  • 1 pot de salsa de tomàquet
  • 24 tomàquets cherry i 1 tomàquet groc
  • 2 cullerades d'alfàbrega picada
  • 3 cullerades de pinyons crus
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Preescalfar el forn a 200 ° C.
  2. Coloqui les masses de minipizza en una safata per a fornejar folrada amb paper pergamí. Tallar els tomàquets en rodanxes fines i picar l'alfàbrega.
  3. Posa els pinyons a una paella i dora'ls. A cada minipizza, coloqui la salsa de tomàquet, l'Emmentaler AOP rallat i els tomàquets.
  4. Forneja-ho de 12 a 15 minuts.
  5. Quan estigui llest per servir, agregui més formatge suís rallat, els pinyons i l'alfàbrega.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.