
Hamburguesa vegetariana amb Emmentaler AOP
- Sense carn
Ingredients
Per 8 hamburgueses petites
- 200 g o 8 llesques de formatge Emmentaler AOP
- 4 remolatxes
- 1 ceba vermella, tallada en glaçons
- 1 gra d'all picat
- 150 g de civada
- 2 ous batuts
- 2 cullerades d'oli
- 4 cullerades de julivert picat
- 8 fulles d'enciam
- 1 poma, finament picada
- 1 ceba vermella, en cèrcols
- Mostassa
- 8 panets d'hamburguesa petits
Preparació
- Rallar finament l'Emmental AOP i rallar la remolatxa. Barrejar amb ceba, all, julivert, oli, ous i civada. Posar a un costat durant 30 minuts.
- Agafar la massa creada i formar hamburgueses petites. Cuinar per tots dos costats en la graella calenta fins que estiguin daurades.
- Partir per la meitat els panets i torrar breument. Posar en la meitat inferior enciam, l'hamburguesa, cèrcols de ceba, les pomes i una rodanxa de formatge.
- Com a topping, posar salsa de mostassa en la meitat superior.
Formatge en aquesta recepta
