Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Hamburguesa "Sennen Traum"amb Appenzeller®

  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a una hamburguesa individual

  • 2 talls de formatge Appenzeller® semi-picant
  • 1 pa de ciabatta per a hamburguesa
  • 150 gr de llom de vedella
  • 1-2 fulles d'enciam(de la varietat del Lollo bianco)
  • 2 talls de cansalada
  • 1 ceba petita, tallada en forma d'anells
  • 1 pebrot vermell

Preparació

  1. Adobar la carn amb pebre.
  2. Cuinar la carn a la parrilla o amb una paella. Deixar reposar breument.
  3. Fregir la cansalada en la paella fins a obtenir una apariència cruixent.
  4. Fregir els anells de ceba fins obtenir un color daurat.
  5. Tallar el pa per la meitat i fregir-lo lleugerament.
  6. Cobrir la base del pa amb algunes fulles de l'enciam i afegir la salsa.
  7. Afegir la carn i el formatge Appenzeller®.
  8. Tornar a afegir la salsa.
  9. Afegir la cansalada, els pebrots i els anells de ceba.
  10. Cobri amb la part superior del pa.
Truc de preparació

Fondre el formatge amb la carn, quan aquesta s'està cuinant.

Recomanació

Suggerència per a la salsa: Mostassa o Salsa Remoulade

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.