
Hamburguesa "Sennen Traum"amb Appenzeller®
Ingredients
Per a una hamburguesa individual
- 2 talls de formatge Appenzeller® semi-picant
- 1 pa de ciabatta per a hamburguesa
- 150 gr de llom de vedella
- 1-2 fulles d'enciam(de la varietat del Lollo bianco)
- 2 talls de cansalada
- 1 ceba petita, tallada en forma d'anells
- 1 pebrot vermell
Preparació
- Adobar la carn amb pebre.
- Cuinar la carn a la parrilla o amb una paella. Deixar reposar breument.
- Fregir la cansalada en la paella fins a obtenir una apariència cruixent.
- Fregir els anells de ceba fins obtenir un color daurat.
- Tallar el pa per la meitat i fregir-lo lleugerament.
- Cobrir la base del pa amb algunes fulles de l'enciam i afegir la salsa.
- Afegir la carn i el formatge Appenzeller®.
- Tornar a afegir la salsa.
- Afegir la cansalada, els pebrots i els anells de ceba.
- Cobri amb la part superior del pa.
Truc de preparació
Fondre el formatge amb la carn, quan aquesta s'està cuinant.
Recomanació
Suggerència per a la salsa: Mostassa o Salsa Remoulade
Formatge en aquesta recepta
