
Hamburguesa "Reina" amb Emmentaler AOP
Ingredients
Ingredients per cada hamburguesa
- 2 talls de formatge Emmentaler AOP
- 150 gr de filet de pit de pollastre
- 1 gra d'all, picat finament
- 1 xile vermell, picat finament
- 3-4 fulles d'enciam (varietat romana)
- 1 ceba vermella, en anells
- Un grapat de pèsols
- Salsa de mango
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Pa de chapata
- Sal i pebre
Preparació
- Tallar el filet de pit de pollastre a tires.
- Marinar el pollastre en un bol amb romaní, oli d'oliva, all, xile vermell, suc de llimona, sal i pebre.
- Deixar reposar 1 hora en la nevera.
- Cuinar els pèsols en aigua amb sal. Drenar, temperar i tornar a drenar.
- Cuinar el pollastre al grill.
- Tallar el pa de chapata i rostir lleugerament les superfícies.
- Cobrir la part inferior del pa amb les fulles de l'enciam.
- Afegir la salsa de mango.
- Afegir el pollastre a tires i el formatge Emmentaler AOP.
- Afegir un grapat de pèsols, uns quants anells de ceba i una altra capa de salsa de mango.
- Cobrir l'hamburguesa amb la part superior del pa.
Formatge en aquesta recepta
