Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Hamburguesa "Reina" amb Emmentaler AOP

  • (4 estrelles/1 vots)

Ingredients

Ingredients per cada hamburguesa

  • 2 talls de formatge Emmentaler AOP
  • 150 gr de filet de pit de pollastre
  • 1 gra d'all, picat finament
  • 1 xile vermell, picat finament
  • 3-4 fulles d'enciam (varietat romana)
  • 1 ceba vermella, en anells
  • Un grapat de pèsols
  • Salsa de mango
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Pa de chapata
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Tallar el filet de pit de pollastre a tires.
  2. Marinar el pollastre en un bol amb romaní, oli d'oliva, all, xile vermell, suc de llimona, sal i pebre.
  3. Deixar reposar 1 hora en la nevera.
  4. Cuinar els pèsols en aigua amb sal. Drenar, temperar i tornar a drenar.
  5. Cuinar el pollastre al grill.
  6. Tallar el pa de chapata i rostir lleugerament les superfícies.
  7. Cobrir la part inferior del pa amb les fulles de l'enciam.
  8. Afegir la salsa de mango.
  9. Afegir el pollastre a tires i el formatge Emmentaler AOP.
  10. Afegir un grapat de pèsols, uns quants anells de ceba i una altra capa de salsa de mango.
  11. Cobrir l'hamburguesa amb la part superior del pa.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.