
Hamburguesa "Klassenbester" amb Emmentaler AOP
Ingredients
Per a una hamburguesa individual
- 2 llesques de formatge Emmentaler AOP
- 1 llesca de pa d'hamburguesa
- 180 gr de carn de vedella picada
- 2-3 rodanxes de tomàquet
- 1 cogombre en talls
- 2-3 fulles d'enciam (varietat: escarola)
Preparació
- Adobar la carn picada amb pebre. Donar forma a l'hamburguesa a la carn i aplanar-la.
- Cuinar l'hamburguesa en una paella o al grill.
- Repetir els dos primers passos per fer la segona hamburguesa.
- Tallar la llesca de pa per la meitat i fregir lleugerament la part interna de cada llesca.
- Cobrir la part inferior del pa amb algunes fulles d'enciam.
- Afegir ketchup i mostassa.
- Afegir la primera hamburguesa.
- Afegir una llesca del formatge Emmentaler AOP.
- Afegir la segona hamburguesa amb la llesca de formatge Emmentaler AOP.
- Cobrir amb rodanxes de tomàquet i cogombre. Afegir, a més, els anells de ceba.
- Afegir salsa al gust.
- Cobrir amb la part superior del pa.
Truc de preparació
Fondre el formatge sobre la carn, quan aquesta s'està cuinant-se
Recomanació
Consell per la salsa: maionesa, ketchup, mostassa
Formatge en aquesta recepta
