
Hamburguesa "Heroe Pleasure" amb Appenzeller®
Ingredients
Ingredients per Hamburguesa (1 persona)
- 2 talls d'Appenzeller® semipicants
- Pa de sègol
- 150 g de carn de vedella (Aprox.)
- 2-3 fulles d'enciam (varietat: enciam romà)
- 40 g se bolets shiitake (Aprox.)
- Mostassa de Dijon
- 1 ceba blanca petita, tallada en forma d'anells
- 1 grapat de brots de soja
- Maionesa de tòfona
- Oli i mantega per fregir
Preparació
- Condimentar la carn de vedella. Aplanar fins que quedi amb un volum de 2 cm (aprox.). Cuinar al grill.
- Fregir els bolets shiitake en oli.
- Col·locar les fulles de l'enciam juntament amb la maionesa de tòfona, sobre la llesca inferior de l'hamburguesa.
- Afegir la carn i la mostassa de Dijon. A sobre, col·locar dos talls de formatge Appenzeller®.
- Coronar l'hamburguesa amb els bolets shiitake, per després afegir les anelles de ceba amb la salsa maionesa, de nou, i finalment afegir uns quants brots de soja. I cobrir amb l'altra llesca de pa.
Formatge en aquesta recepta
