
Hamburguesa "Caçafortunes"
Ingredients
Ingredientes per hamburguesa individual
- 2 talls de formatge Le Gruyère AOP
- 1 pa per hamburguesa
- 200 gr de carn de porc
- Un grapat de fulles d'enciam
- 60 grs de col blanca
- 1 ceba blanca, en anells
- Salsa BBQ
Preparació
- Cuinar la carn en una paella o en el forn.
- Tallar el pa per la meitat i torrar lleugerament les superfícies.
- Netejar l'enciam i col·locar algunes fulles en el pa.
- Afegir dos talls del formatge Le Gruyère AOP.
- Afegir una capa de salsa BBQ.
- Esmicolar la carn en trossets i reparti-los per sobre la superfície de l'hamburguesa.
- Afegir la col blanca i els anells de ceba.
- Afegir una segona capa de salsa BBQ.
- Cobrir l'hamburguesa amb la llesca de pa que falta.
Truc de preparació
La carn de porc esmicolada, a vegades, es troba preparada en els mostradors de les carnisseríes o en safates en els estants de les neveres.
Formatge en aquesta recepta
