Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Hamburguesa amb Sbrinz AOP i confitura de pera

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

(Per 8 hamburguesas)

Pel pa d'hamburguesa:

  • ½ got de llevat (aprox. 20 gr)
  • 300 gr d’aigua tibia
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de sucre
  • 550 gr de farina de blat de moro integral
  • 30 gr d’oli
  • 1 ou
  • 1 rovell d’ou
  • 3 cullerades d’aigua
  • Llavors de rosella/ girasol/ sèsam

Per a la confitura de pera:

  • 100 gr de sucre
  • 2 cullerades d’aigua
  • 100 ml de vinagre de vi blanc
  • 15 gr de jingebre
  • 500 gr de peres
  • ½ cullerada de flocs de xile
  • ½ culleradeta de farigola

Per a l'interior de l'hamburgesa:

  • 750 gr de carn picada de vedella
  • Sal i pebre
  • 30 gr d’enciam
  • 100 gr de formatge suïss Sbrinz AOP

Preparació

Pel pa d'hamburguesa:

  1. Per cuinar el pa d’hamburguesa, s’ha de mesclar l’aigua amb el llevat, la sal i el sucre. Remenar fins que el llevat es dissolgui.
  2. Afegir la farina, l’oli i l’ou a la mescla. Amasar-ho.
  3. Formar 8 panets amb la massa crua i col·locar-los sobre una fulla pel forn.
  4. Ficar al forn durant 30 minuts.
  5. Mesclar el rovell de l’ou amb aigua. Raspallar els panellets amb el líquid resultant i espolvorejar amb les llavors de rosella/ sèsam/ girasol.
  6. Tornar a ficar al forn durant 20 minuts més.

Per a la confitura de pera:

  1. Pelar les peres i retirar la llavor. Tallar la fruita en petits trossos.
  2. Tallar el gengibre finament.
  3. Bullir el sucre en una olla amb aigua i esperar fins que caramelitzi.
  4. Afegir, dins de la olla amb el sucre caramelitzat, el vinagre, i esperar fins que arribi al seu punt d’ebullició (el sucre es dissoldrà).
  5. Afegir les peres, el gengibre, el xile, la culleradeta de farigola i dos pessics de sal.
  6. Deixar bullir durant 45 minuts, i anar remenant de tant en quan.

Per a l'interior de l'hamburgesa:

  1. Netejar l’enciam.
  2. Salpebrar la carn al gust.
  3. Amasar la carn i formar les hamburgueses.
  4. Fregir la carn al grill.
  5. Tallar el pa per la meitat i afegir el ingredients per capes.
  6. Primer, algunes fulles de l’enciam.
  7. Després, la carn amb els talls del formatge Sbrinz AOP.
  8. I finalment, afegir unes culleradetes de la confitura de pera.
  9. Cobrir amb la meitat restant del pa.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.