Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Gaspatxo amb flors de Tête de Moine AOP

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 2 persones

Pel gaspatxo:

  • - 1 pebrot vermell i un altre groc
  • - 4 tomàquets d'hort
  • - 1 cogombre orgànic
  • - 1/2 all
  • - 1/2 culleradeta de pebre vermella dolça en pols
  • - 2 cullerades de vinagre de vi negre
  • - 2 cullerades d'oli d'oliva
  • . Ratlladura de càscara de llimona i el suc d'1 llimona
  • - Sal i pebre

Per a decorar:

  • - Varies flors de Tête de Moine AOP
  • - 1 api
  • - 2 cullerades de bayes de goji
  • - 1 cogombre
  • - 1 grapat de fulles d'alfàbrega i coliandre, picades finament

Preparació

Pel gaspatxo:

  1. Talla per la meitat els pebrots i els tomàquets. Treu el tall.
  2. Pica els pebrots.
  3. Fes un puré amb 2/3 dels cogombres, el xile, la pebre vermella, l'oli d'oliva i el vinagre.
  4. Saona amb la ratlladura de la llimona, el suc, sal i pebre.
  5. Aboca la mescla a través d'un colador en un nou recipient.
  6. Deixa refredar durant, almenys, 30 minuts.

Per a decorar:

  1. Talla l'api i el cogombre en quadradets petits.
  2. Mescla amb les bayes de gogi i les herbes picades, i reserva.
  3. Aboca el gaspatxo en dos gots, i afegir la mescla sobre la superfície i adornar amb les flors del Tête de Moine AOP.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.