Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Galettes de col amb salsa de tomàquet i Le Gruyère AOP

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 120 g de Gruyère AOP
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 llauna gran de tomàquets trossejats (800 g)
  • 1 culleradeta d'orenga
  • Sal, pebre
  • 500 g de col blanca, 450 g preparats
  • 1 branca de julivert
  • 50 g de farina
  • 3 ous
  • ½ cullerada de comí
  • 1 cullerada de coriandre

Preparació

  1. Tallar finament la ceba i l'all, i salteu en una cullerada d'oli. Afegir els tomàquets i deixar a foc lent durant aprox. 20 minuts, assaonar amb orenga, sal i pebre.
  2. Tallar la col a quarts, treure el cor i tallar els quarts en tires de 2-3 mm. Coure les tires de col durant 5 minuts. Picar el julivert i ratllar el Gruyère AOP. Barrejar la farina, els ous, el julivert i el Gruyère AOP. Afegir les espècies, la sal i el pebre a la col refredada i barrejar tot bé.
  3. Les galettes s'han de fregir una a una o en dues paelles. Per a això, escalfar les dues cullerades d'oli restants, abocar la barreja de col cullerada a cullerada en l'oli i aplanar una mica. Fregir durant 3-5 minuts per cada costat fins que estiguin daurades. Servir les galettes amb la salsa de tomàquet i, si es desitja, amb cuscús.
Informació nutricional

1 porción contiene aprox.: 354 kcal / 1487 kJ, 18 g de proteína, 22 g de grasa, 21 g de carbohidratos

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.