
Galettes de col amb salsa de tomàquet i Le Gruyère AOP
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- 120 g de Gruyère AOP
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 llauna gran de tomàquets trossejats (800 g)
- 1 culleradeta d'orenga
- Sal, pebre
- 500 g de col blanca, 450 g preparats
- 1 branca de julivert
- 50 g de farina
- 3 ous
- ½ cullerada de comí
- 1 cullerada de coriandre
Preparació
- Tallar finament la ceba i l'all, i salteu en una cullerada d'oli. Afegir els tomàquets i deixar a foc lent durant aprox. 20 minuts, assaonar amb orenga, sal i pebre.
- Tallar la col a quarts, treure el cor i tallar els quarts en tires de 2-3 mm. Coure les tires de col durant 5 minuts. Picar el julivert i ratllar el Gruyère AOP. Barrejar la farina, els ous, el julivert i el Gruyère AOP. Afegir les espècies, la sal i el pebre a la col refredada i barrejar tot bé.
- Les galettes s'han de fregir una a una o en dues paelles. Per a això, escalfar les dues cullerades d'oli restants, abocar la barreja de col cullerada a cullerada en l'oli i aplanar una mica. Fregir durant 3-5 minuts per cada costat fins que estiguin daurades. Servir les galettes amb la salsa de tomàquet i, si es desitja, amb cuscús.
Informació nutricional
1 porción contiene aprox.: 354 kcal / 1487 kJ, 18 g de proteína, 22 g de grasa, 21 g de carbohidratos
Formatge en aquesta recepta
