Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Galets al formatge dels Alps

  • 30 min. preparació, 30 min. Temps total
  • Vegetariana
  • (4 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Per al plat principal:

  • 400 gr de galets
  • 1 ceba picada
  • 2 cuchardas soperes de mantega
  • 100 gr de cansalada o bacó a dauets
  • 1,5 dl de nata per cuinar
  • 50 gr de formatge dels Alps ratllat
  • sal
  • Pebre del molinet
  • Una mica de nou moscada

Per les anelles de ceba de guarnició:

  • 1 ceba gran tallada en anells
  • Farina de blat per fregir
  • Oli d'oliva o de gira-sol
  • Una mica de sal

Preparació

Per al plat principal:

  1. Cuinar al donin-te els coditos en aigua bullint amb sal, colar-los i reservar calents.
  2. Fondre la mantega en una paella per ofegar la ceba picada. Quan estigui tendra, abans que es dauri, afegir la cansalada o bacó i fregir al costat de la ceba fins que aquesta estigui daurada.
  3. Abocar la nata per cuinar i la nou moscada a la paella i remenar suaument. Abans que comenci a bullir, afegim els coditos cuits i el formatge ratllat i deixem cuinar fins que la salsa es torni cremosa.
  4. Salpebreu.

Per les anelles de ceba de guarnició:

  1. Empolvorar els anells de ceba amb farina.
  2. Fregir en una paella amb abundant oli fins que es torrin i daurin.
Truc de preparació

Per donar un toc diferent, pots complementar la salsa amb cibulet tallat cru en servir o reemplaçar la cansalada per bacó o pernil.

Recomanació

Afegir una mica de formatge dels Alps ratllat per sobre. És un plat ideal per acompanyar amb una amanida lleugera o una macedònia de fruita de postres.

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.