Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Galetes de formatge

  • Sense carn
  • (5 estrelles/2 vots)

Ingredients

Per a unes 36 galetes

  • 150 g de mantega, tova, 1/4-1/2 culleretes de sal (segons el contingut de sal de l'Sbrinz), 1 clara d'ou, batuda, 100 g de nous, picades, 150 g d'Sbrinz madur ratllat, pebre, pebre vermell picant, pebre vermell, 100 g de farina, 1/2 cullereta de llevat químic, 9 cervells de nous, tallats en quarts

Preparació

  1. Batre la mantega i la sal fins que sembli escuma.
  2. Afegir-hi tots els ingredients, incloses les espècies. Tamisar la farina i el llevat químic, barrejar.
  3. Fer boletes de la mida d'una nou i col·locar-les prou separades sobre una placa amb paper sulfurat.
  4. Coure al centre d'un forn preescalfat a 180 °C durant 15 minuts. Servir calent o fred.
Informació nutricional

Fer servir nous en comptes d'avellanes.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.