Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge amb mousse de fruits secs

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 8 persones

  • 100 g de prunes seques, sense pinyol, 150 g de peres seques, 0,75 dl de nata, muntada, 50 g de nous, picades, 1 cullera de porto, Macis
  • 8-16 rotlles de formatge de pasta dura, 8-16 roses de Tête-de-Moine
  • Nous, picades, per guarnir

Preparació

  1. Per a la mousse, deixar reposar els fruits secs tota una nit coberts. Escórrer l'aigua, triturar els fruits fins obtenir un puré.
  2. Afegir-hi la nata i les nous, rectificar amb porto i macis, i deixar refredar dues hores a la nevera.
  3. Repartir la mousse en petits motllos, presentar en plats, col·locar-hi el formatge i esquitxar amb les nous.
Informació nutricional

Amb la mousse també es pot servir un Gruyère madur o un Sbrinz.

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.