
Fondue Moitié-Moitié
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- Una caquelon
- 1 gra d'all, pelat i tallat per la meitat
- 400 g Gruyère AOP, ratllat
- 400 g Vacherin Fribourgeois AOP, tallat en trossos
- 3 ½ dl de vi blanc
- 4 culleradetes de Maizena
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 copeta de Kirsch
- 1 mica de pebre de caiena
Preparació
- Fregar les parets interiors de la Caquelon (cassola) amb el gra d'all.
- En la mateixa Caquelon, barrejar Le Gruyère AOP i la Maizena, afegir el vi blanc i el suc de llimona. Portar a ebullició i remenar.
- Reduir el foc, afegir el Vacherin Fribourgeois AOP i seguir remenant fins que es fongui.
- Per acabar afegir el kirsch i condimentar amb una mica de pebre, al gust.
- Finalment col·locar la Caquelon en el fogonet per servir a taula.
Recomanació
És perfecta per acompanyar-la amb trossos de pa, patates cuites, carns, etc.