Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Fondue Moitié-Moitié

  • Sense carn
  • (4.1 estrelles/68 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Una caquelon
  • 1 gra d'all, pelat i tallat per la meitat
  • 400 g Gruyère AOP, ratllat
  • 400 g Vacherin Fribourgeois AOP, tallat en trossos
  • 3 ½ dl de vi blanc
  • 4 culleradetes de Maizena
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 copeta de Kirsch
  • 1 mica de pebre de caiena

Preparació

  1. Fregar les parets interiors de la Caquelon (cassola) amb el gra d'all.
  2. En la mateixa Caquelon, barrejar Le Gruyère AOP i la Maizena, afegir el vi blanc i el suc de llimona. Portar a ebullició i remenar.
  3. Reduir el foc, afegir el Vacherin Fribourgeois AOP i seguir remenant fins que es fongui.
  4. Per acabar afegir el kirsch i condimentar amb una mica de pebre, al gust.
  5. Finalment col·locar la Caquelon en el fogonet per servir a taula.
Recomanació

És perfecta per acompanyar-la amb trossos de pa, patates cuites, carns, etc.

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.