
Espàrregs amb pernil i virutes d'Sbrinz AOP
- 15 min. preparació, 15 min. Temps de cuinat, 30 min. Temps total
Ingredients
Per a 4 persones
- Difficulté : facile
- 125 g de iogurt natural
- 1 cullerada de cibulet
- 500g espàrrecs blancs, pelats i els extrems llenyosos llevats
- suc de llimona
- 4 llenques de pernil cuit tallades a tires fines
- 1 mica de nou moscada
- 1 cullerada d'ametlles picades, lleugerament daurades
- 4 cullerades de julivert picat
- 75 g d'Sbrinz AOP, ren virutes fines
- Sal i pebre
Preparació
- Barreja en un bol de iogurt i cibulet. Assaoneu amb sal i pebre.
- Portar l'aigua salada a ebullició amb una mica de suc de llimona i cuinar els espàrrecs pelats durant uns 15 minuts. Deixar escórrer.
- Poseu els espàrrecs en un plat en una direcció i poseu el pernil sobre ell. Assaoneu amb nou moscada, empolvori amb les ametlles, el julivert i les virutes d'Sbrinz AOP.
- Servir amb la salsa de iogurt i cibulet.
Formatge en aquesta recepta
