Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Espàrrecs gratinats amb Tête de Moine AOP

  • 35 min. preparació, 20 min. Temps de cuinat
  • Sense carn
  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Mantega per acompanyar
  • 1 kg d'espàrrecs verds engalanats

Guarnició

  • 4 ous
  • 2 dl de nata
  • 2 cullerades de julivert picat
  • Sal i pebre
  • 8-12 rosetes (aprox.100 g) de Tête de Moine AOP
  • Per a decorar, unes rosetes de Tête de Moine AOP i julivert

Preparació

  1. Cuinar els espàrrecs al dente en aigua bullint amb sal o al vapor, dividir-los en plats amb mantega.
  2. Per a la decoració: batre els ous, la nata i el julivert, salpebrar i abocar sobre els espàrrecs. Dividir les rosetes de Tête de Moine AOP. Enfornar de 15 a 20 min enmig d'un forn precalentat a 180 °C.
  3. Decorar amb Tête de Moine AOP i perijil just abans de servir. Servir amb papes saltades.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.