
Espàrrecs fregits amb DOP Sbrinz i estragó, amb pistatxo grissini
- 30 min. preparació, 20 min. Temps de cuinat, 50 min. Temps total
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- 16 espàrrecs
- 100 g de Sbrinz AOP
- 100 g de pa ratllat
- 2 ous
- 1 rotlle de massa de pizza fresca
- 40 g de pistatxos
- 1 branca d'estragó
- Una mica de farina
- Oli d'oliva verge extra
- 60 g de mantega
- Sal i pebre
Preparació
- Blanquejar els pistatxos, pelar-los, assecar-los i picar-los en trossos grans. Tallar la massa de pizza a tires.
- Estengui els pistatxos i enróllelos lleugerament per formar grissini.
- Posar-la a un plat folrat amb paper d'enfornar, cúbralos amb oli d'oliva amb un raspall i fornegeu a 200 ° C durant uns quinze minuts.
- Peleu els espàrrecs traient els extrems fibrosos.
- Escaldar durant cinc minuts en aigua lleugerament salada amb gust de estragó.
- Mentrestant, batre les clares d'ou fins que estiguin fermes.
- Escórrer els espàrrecs, assecar amb cura i enfarinar lleugerament.
- Després gírelos en la clara d'ou batuda, després en les molles de pa barrejades amb 30 g de Sbrinz finament ratllat.
- Fregir-los en la mantega escumosa.
- Després escampar-xips Sbrinz AOP i servir immediatament amb el pistatxo grissini.
Formatge en aquesta recepta
