Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Espàrrecs fregits amb DOP Sbrinz i estragó, amb pistatxo grissini

  • 30 min. preparació, 20 min. Temps de cuinat, 50 min. Temps total
  • Sense carn
  • (3 estrelles/2 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 16 espàrrecs
  • 100 g de Sbrinz AOP
  • 100 g de pa ratllat
  • 2 ous
  • 1 rotlle de massa de pizza fresca
  • 40 g de pistatxos
  • 1 branca d'estragó
  • Una mica de farina
  • Oli d'oliva verge extra
  • 60 g de mantega
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Blanquejar els pistatxos, pelar-los, assecar-los i picar-los en trossos grans. Tallar la massa de pizza a tires.
  2. Estengui els pistatxos i enróllelos lleugerament per formar grissini.
  3. Posar-la a un plat folrat amb paper d'enfornar, cúbralos amb oli d'oliva amb un raspall i fornegeu a 200 ° C durant uns quinze minuts.
  4. Peleu els espàrrecs traient els extrems fibrosos.
  5. Escaldar durant cinc minuts en aigua lleugerament salada amb gust de estragó.
  6. Mentrestant, batre les clares d'ou fins que estiguin fermes.
  7. Escórrer els espàrrecs, assecar amb cura i enfarinar lleugerament.
  8. Després gírelos en la clara d'ou batuda, després en les molles de pa barrejades amb 30 g de Sbrinz finament ratllat.
  9. Fregir-los en la mantega escumosa.
  10. Després escampar-xips Sbrinz AOP i servir immediatament amb el pistatxo grissini.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.