Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Escuma de llimona i Sbrinz

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Bol de 2,5 dl
  • 100 g de mató semidesnatat, 50 g Sbrinz DOP ratllat, una mica de llimona amb pell ratllada i suc, ¼ cullereta de sal, pebre blanc, 0,5 dl nata, muntada, fulles de melissa per decorar

Preparació

  1. Barrejar bé tots els ingredients fins el pebre inclòs. Incorporar poc a poc la nata.
  2. Reservar l'escuma en una font fins que es refredi abans de servir. Decorar amb fulles de melissa.
Truc de preparació

L'escuma d'Sbrinz i llimona es pot preparar amb mig dia d'antelació.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.