Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Escalopes de vedella amb farcit de prunes i Gruyère a la salsa de canyella

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Escuradents de fusta
  • Farcit: 150 g de Gruyère, ratllat, 6 prunes seques sense pinyol, escaldades, picades, 3-4 culleres de nata sencera, pebre mòlt. 8 escalopes de vedella, cadascuna de 40 g, aplanades fines, sal, pebre mòlt, mantega o greix per rostir. Salsa: 1 dl de brou de carn, 1 dl de vi negre o de brou de carn, 2 dl de nata sencera, 1 cullereta de canyella en pols, una mica de suc de llimona, sal, pebre mòlt

Preparació

  1. Per al farcit, barrejar tots els ingredients, empebrar.
  2. Condimentar les escalopes de vedella, untar amb el farcit. Plegar les escalopes, pressionar i fixar amb 3 escuradents.
  3. Daurar les escalopes amb mantega calenta a foc mitjà durant 5-8 minuts. Coure durant 30 minuts al centre d'un forn preescalfat a 80 ºC.
  4. Per a la salsa, diluir el suc del rostit amb brou i vi, reduir a 0,5 dl. Afegir-hi la nata, bullir fins aconseguir la consistència desitjada. Afegir canyella i suc de llimona, condimentar.
  5. Posar les escalopes sobre plats calents. Decorar amb la salsa.
Truc de preparació

Acompanyar amb puré de patata.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.