Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Ensalada de patatas con Appenzeller®

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Para 4 personas

Per a la vinagreta de mostassa:

  • 2 cullerades de vinagre de vi blanc
  • 1 cullerada de mostassa
  • 2 cullerades d'oli d'oliva

Per l'amanida:

  • 500 g de patates petites o mitjanes
  • 3 tiges de cebes tendres
  • 2 cebes
  • 3 cullerades d'anet
  • 3 cullerades de cebes tendres petites adobades
  • 2 cogombres agredolços grans
  • 150 g Appenzeller®
  • Sal
  • Pebre

Preparació

Per a la vinagreta de mostassa:

  1. En un recipient, barrejar el vinagre, la mostassa, la sal, el pebre i l'oli d'oliva.
  2. Deixar reposar.

Per l'amanida:

  1. 1. Netejar les patates i coure-les en l'olla exprés durant 12 minuts (depenent de la mida). Escórrer, deixar refredar i tallar a quarts.
  2. 2. Tallar el Appenzeller® a daus. Tallar les tiges de les cebes a rodanxes. Pica les cebes. Tallar els cogombres a trossets.
  3. 3. Abocar la vinagreta sobre les patates i afegir la resta d'ingredients tallats. Barrejar.
  4. 4. Afegir l'anet i les cebes tendres adobades, i barrejar de nou.

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.