Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Empanadas con Emmentaler AOP, bacon y patata

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 10 crestes

  • 160 g d'Emmentaler AOP rallat
  • 500 g de massa d'empanada
  • 200 g de bacon
  • 1 patata tallada en cubs petits
  • 1 ceba vermella
  • Coriandre
  • Pebre
  • Una mica d'oli d'oliva
  • 1 ou

Preparació

  1. Preescalfar el forn a 180 ° C. Tallar la ceba vermella, dorar-la en una mica d'oli d'oliva. Saltejar el bacon fins que sigui cruixent. Bullir durant uns minuts la patata tallada en cubs en aigua amb sal.
  2. Tallar la massa d'empanada en rodones de 12 cm, per a tancar-les com a crestes.
  3. Barregi el bacon, els cubs de patata, la ceba, el coriandre, l'Emmentaler AOP rallat i el pebre en un bol. Disposi el farcit al centre de cada rodona.
  4. Mulli la vora de la massa lleugerament amb una mica d'aigua i tanqui les rodones formant crestes. Apreti les vores amb els dits o amb una forquilla. Pinti les crestes amb ou batut. Fornegeu en una safata antiadherent durant uns 20 minuts.
Truc de preparació

Per als amants del formatge, agregui una mica d'Emmentaler AOP rallat a les crestes abans de fornejar-les.

Recomanació

Servir calent.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.