Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Daus de pasta de meló i L'Etivaz AOP

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 2 melons Charentais de 600 g cada un
  • 300 g de sucre morè
  • ¼ cc de gelatina agar agar
  • 200 g de L'Etivaz AOP
  • Algunes branques d'alfàbrega fresca

Preparació

  1. Peli i espinyoli els melons, talli a daus grans.
  2. Per reservar-los, posi'ls a un colador per recuperar el suc.
  3. Posi en una olla 5 cl d'aigua amb el sucre i calenti a foc alt. Tan aviat com es fongui el sucre, afegeixi el meló, cuini fins a obtenir un puré i mantingui a foc lent fins l'evaporació. Remeni regularment per evitar que s'adhereixi al fons de la paella.
  4. Afegeixi la gelatina agar agar al suc de meló reservat, porti a ebullició i afegeixi-ho al puré de meló. Barregi bé, aboqui la preparació en un motlle quadrat per coure i deixi un mínim de 2 hores a la nevera.
  5. Talli L'Etivaz AOP en quadrats de 4 cm x 4 cm i 1 cm de gruix i la pasta de meló de la mateixa mida.
  6. Superposi dues peces de meló i dues de formatge. Posi una fulla d'alfàbrega a la part superior. Faci el mateix amb la resta dels ingredients.

Formatge en aquesta recepta

L'Etivaz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.