
Daus de pasta de meló i L'Etivaz AOP
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- 2 melons Charentais de 600 g cada un
- 300 g de sucre morè
- ¼ cc de gelatina agar agar
- 200 g de L'Etivaz AOP
- Algunes branques d'alfàbrega fresca
Preparació
- Peli i espinyoli els melons, talli a daus grans.
- Per reservar-los, posi'ls a un colador per recuperar el suc.
- Posi en una olla 5 cl d'aigua amb el sucre i calenti a foc alt. Tan aviat com es fongui el sucre, afegeixi el meló, cuini fins a obtenir un puré i mantingui a foc lent fins l'evaporació. Remeni regularment per evitar que s'adhereixi al fons de la paella.
- Afegeixi la gelatina agar agar al suc de meló reservat, porti a ebullició i afegeixi-ho al puré de meló. Barregi bé, aboqui la preparació en un motlle quadrat per coure i deixi un mínim de 2 hores a la nevera.
- Talli L'Etivaz AOP en quadrats de 4 cm x 4 cm i 1 cm de gruix i la pasta de meló de la mateixa mida.
- Superposi dues peces de meló i dues de formatge. Posi una fulla d'alfàbrega a la part superior. Faci el mateix amb la resta dels ingredients.
Formatge en aquesta recepta
