Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Crostons de patates i Gruyère sobre amanida amb salsa de iogurt

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 100 g de Gruyère madur, ratllat, 1 ou, 2 culleres de nata, 4 patates fermes, nou moscada, acabada de ratllar
  • 2 colraves, pelats, tallats en branques, mantega
  • Amanida verda, un grapat de créixens, un grapat de verdolaga i un grapat de ruca, tot rentat

Salsa de iogurt:

  • 1 iogurt natural, 1 cullera de vinagre de poma, 1 cullereta de mostassa, sal, pebre

Preparació

  1. 1 Barrejar el formatge amb l'ou i la nata, deixar reposar. 2 Coure les patates, deixar-les refredar i pelar-les. Tallar en rodanxes. Distribuir-les sobre una placa amb paper sulfurat, condimentar amb nou moscada, posar sobre cada rodanxa de patat una mica de massa de formatge i gratinar en un forn preescalfat a 220 °C. Empebrar amb pebre negre. 3 Sofregir suaument el colrave amb mantega i una mica d'aigua. Treure el colrave i, sense la tapa, deixar que s'evapori l'aigua fins que només en quedi una mica. Tornar a incorporar-hi el colrave. 4 Per a la salsa de iogurt, barrejar tots els ingredients. 5 Col·locar els crostons de patates i el colrave als plats. Decorar amb amanida verda, abocar-hi la salsa de iogurt i servir de seguida.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.