Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Crestes de pernil i Emmentaler AOP

  • 20 min. preparació, 20 min. Temps de cuinat, 40 min. Temps total
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 8 crestes

  • 100 g de formatge fresc
  • 100 g de Emmentaler AOP ratllat
  • 100 g de pernil picat
  • 2 ous
  • 4 cullerades de nous picades en trossos grans
  • Pasta fullada
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Per al farcit, barregi en un bol el formatge fresc amb l'Emmentaler AOP, el pernil i els rovells dels ous. Afegiu les nous picades, la sal i el pebre.
  2. Preescalfeu el forn a 200 ° C. Agafi la pasta de full i estengui-la en forma de quadrat. Poseu 2 cullerades de farcit al centre de cada quadrat. Raspalli les vores de la pasta de full i doblegui-les en un triangle. Posteriorment, premi les vores amb una forquilla.
  3. Col·loqui els triangles en una safata per enfornar. Amb un pinzell, raspalli amb rovell d'ou i fornegi durant 20 minuts al forn.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.