Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Creps gratinades amb pernil i formatge de raclet

  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 1 motlle refractari d'aprox. 20x28 cm, mantega per al motlle
  • 125 g de farina, per exemple la meitat de farina de blat i la meitat de farina d'espelta
  • ¼ cullereta de sal
  • 2 dl de llet
  • 1,5 dl d'aigua
  • 2 ous, batuts
  • 30 g de mantega líquida, refredada
  • 200 g de formatge de raclet, tallat a tires
  • 200 g de pernil, tallat en tires
  • 6-8 tomàquets secs en oli, tallats en tires
  • 1,5 dl de nata semidesnatada
  • 1,5 dl de brou vegetal
  • 1 cullera de cibulet, picat
  • 1 cullera de fulles de farigola
  • sal
  • pebre mòlt
  • nou moscada

Preparació

  1. Massa: barrejar la farina i la sal, fer un forat. Batre la llet, l'aigua i els ous, incorporar-ho. Barrejar fins obtenir una massa fina. Deixar reposar la massa coberta a temperatura ambient durant 30 minuts. Barrejar amb la mantega.
  2. Coure 8 creps en una paella antiadherent (sense greix addicional).
  3. Plegar les creps dos cops per dos cops. Col·locar per capes en un motlle untat amb mantega: el formatge, el pernil, el tomàquet i les creps. Barrejar la nata, el brou, el cibulet i la farigola, condimentar. Abocar sobre les creps.
  4. Coure a la meitat d'un forn preescalfat a 220 °C durant 15-20 minuts.
Truc de preparació

Acompanyar amb amanida de pastanaga.

Formatge en aquesta recepta

Raclette Suisse®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.