Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Creps farcides amb porro i botifarra

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 1 motlle de gratinar de 26 cm de longitud

Per a les crêps:

  • 120 gr de farina
  • 3 puntes de ganivet de sal
  • 3 dlde llet
  • aprox. 0,5 dl d'aigua
  • 3 ous
  • Mantega o nata per cuinar

Per al farciment:

  • 2 tiges mitjans de porro, tallats en anells d'1 cm d'ample
  • mantega per cuinar
  • 100 gr de crema agredolç
  • 200 gr de salsitxa d'Anjoie o salsitxa del cantó de Vaud, sense pell, tallada en petits trossos
  • Sal, pebre
  • 1,5 dl de crema semigrasa
  • 100 gr de Le Gruyère AOP, ratllat
  • Pebre negre mòlt

Preparació

Per a les crêps:

  1. Barrejar tots els ingredients i fer una massa llisa i lleugerament líquida. Deixar tapat durant 30 minuts.
  2. Preparar amb mantega o crema de cuinar al voltant de 10 Crêpes d'aprox. 20 cm Ø, treure i posar de costat.
  3. Repartir el farcit sobre els creps i enrotllar.
  4. Col · locar les creps en el motlle untat de mantega. Abocar la nata per cuinar i escampar el formatge per sobre.
  5. Gratinar al forn preescalfat a 200 ° C durant aprox. 20 minuts.

Per al farciment:

  1. Daurar el porro en mantega i treure l'olla del fogó. Afegir la crema agredolça i la salsitxa crua.
  2. Salpebrar al gust.
Informació nutricional

Acompanyar amb amanida de l'estació.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.