
Creps farcides amb porro i botifarra
Ingredients
Per a 4 persones
- 1 motlle de gratinar de 26 cm de longitud
Per a les crêps:
- 120 gr de farina
- 3 puntes de ganivet de sal
- 3 dlde llet
- aprox. 0,5 dl d'aigua
- 3 ous
- Mantega o nata per cuinar
Per al farciment:
- 2 tiges mitjans de porro, tallats en anells d'1 cm d'ample
- mantega per cuinar
- 100 gr de crema agredolç
- 200 gr de salsitxa d'Anjoie o salsitxa del cantó de Vaud, sense pell, tallada en petits trossos
- Sal, pebre
- 1,5 dl de crema semigrasa
- 100 gr de Le Gruyère AOP, ratllat
- Pebre negre mòlt
Preparació
Per a les crêps:
- Barrejar tots els ingredients i fer una massa llisa i lleugerament líquida. Deixar tapat durant 30 minuts.
- Preparar amb mantega o crema de cuinar al voltant de 10 Crêpes d'aprox. 20 cm Ø, treure i posar de costat.
- Repartir el farcit sobre els creps i enrotllar.
- Col · locar les creps en el motlle untat de mantega. Abocar la nata per cuinar i escampar el formatge per sobre.
- Gratinar al forn preescalfat a 200 ° C durant aprox. 20 minuts.
Per al farciment:
- Daurar el porro en mantega i treure l'olla del fogó. Afegir la crema agredolça i la salsitxa crua.
- Salpebrar al gust.
Informació nutricional
Acompanyar amb amanida de l'estació.
Formatge en aquesta recepta
