Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Creps d’Sbrinz amb salsa de tomàquet

  • Sense carn
  • (3.3 estrelles/3 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Per als creps:

  • 60 g de farina
  • 1,5 dl de llet
  • 1 pessic de sal
  • 2 ous
  • 1,5 culleres d'oli
  • Mantega per rostir

Per al farcit:

  • 200 g de mató semidesnatat
  • 100 g d'Sbrinz, ratllat
  • 2 branques de julivert, picades
  • 2 branques d'orenga, picades
  • 1 ou
  • Sal i pebre
  • Flocs de mantega i Sbrinz per empolsar

Salsa de tomàquet:

  • 1 cullera de mantega
  • 1 dent d'all, picada
  • 1 tros de pebrot picat fi
  • 300 g de tomàquets, pelats, desgranats, tallats a daus
  • Sal i pebre

Preparació

Per als creps:

  1. Per a la massa, barrejar la farina, la llet i la sal. Batre els ous amb l'oli i afegir-ho. Deixar reposar uns 30 minuts.
  2. Escalfar la mantega en una paella antiadherent i coure 12 creps d'uns 12 cm de diàmetre.

Per al farcit:

  1. Barrejar tots els ingredients. Col·locar 4 creps sobre una placa amb paper sulfurat, posar-hi a sobre una cullerada de farcit, cobrir amb les creps i tornar a posar-hi una cullera de farcit. Cobrir amb les 4 creps restants i empolsar amb bocins de mantega i Sbrinz ratllat. Coure al forn preescalfat a 180 °C uns 20 minuts.

Salsa de tomàquet:

  1. Sofregir l'all i els grans de pebre amb la mantega, afegir els tomàquets i calentar.
  2. Condimentar i servir amb les creps.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.