Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Creps de patata amb crema de fines herbes

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Aprox. 16 creps

  • 500 g de patates, per exemple Urgenta
  • 3 ous
  • 50 g de farina
  • 1 dl de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada

Salsa:

  • 2 culleres d'herbes
  • 200 g de nata líquida
  • Sal
  • Pebre
  • Mantega o greix per rostir
  • 8 roses de Tête de Moine

Preparació

  1. Per a les creps, pelar les patates i tallar-les en trossos. Coure-les fins que estiguin toves en aigua amb sal. Escórrer l'aigua, deixar refredar les patates sobre una placa.
  2. Quan siguin tèbies, passar-les pel passapuré. Barrejar el puré amb la resta d'ingredients, condimentar. Deixar reposar 10 minuts.
  3. Picar finament les herbes aromàtiques. Barrejar-les amb la nata, condimentar.
  4. Fer 16 creps a partir de la massa de patata, coure'ls amb mantega no gaire calenta durant 2-3 minuts. Mantenir les creps calentes tapades al forn preescalfat a 50 °C.
  5. Repartir la nata amb les herbes sobre els plats. Col·locar-hi a sobre les creps i les roses de Tête de Moine.
Informació nutricional

Acompanyar amb amanida. Fer servir una barreja d'herbes, com ara farigola, julivert comú i cibulet. Consell: les creps també són un acompanyament ideal per a plats de carn.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.