
Creps de brots amb Gruyère AOP
- 15 min. preparació
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
Massa:
- 100 g de farina
- ½ cullerada de sal
- 1,5 dl de llet
- 2 ous
- Mantega
Farcit:
- 175 g de Gruyère AOP
- 1 poma petita
- 200 g de formatge fresc
- 1 culleradeta de mostassa
- Sal, pebre
- 100 g brots mesclats, p. ex. Raves vermells, alfals, ruca
Preparació
Massa:
- Posar la farina, la sal i la llet en un bol i barrejar-lo tot. Batre els ous i afegir a la massa. Deixar que reposi durant 15 minuts. Escalfar una mica de mantega a una paella gran i cuinar les 4 creps, una rere l’altra.
Farcit:
- Tallar el Gruyère AOP en tires fines. Extreure el cor de la poma i tallar-la en petits daus. Afegir la mostassa, la sal i el pebre al formatge fresc i, a continuació, barrejar el formatge, la poma i els brots amb el formatge fresc.
- Repartir el farcit en les creps, deixant 2 o 3 cm sense farcit a les vores. Doblegar les vores de la crep uns 2 cm a l’esquerra i a la dreta del farcit, i enrotllar bé des de la base. Cobrir la part superior de les creps amb una mica de formatge fresc (del farcit) i pressionar bé. Tallar les creps per la meitat, en diagonal.