Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Crêps de blat de moro amb pernil, alvocat i Le Gruyère AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 200 g de Le Gruyère AOP, a rodanxes
  • 4 crêps de blat de moro
  • 4 llesques de pernil cuit
  • 1 alvocat
  • 20 g de mantega

Preparació

  1. Talla per la meitat l’alvocat, treu-ne el pinyol i i treu la polpa amb una cullerada. Talleu les dues meitats en rodanxes fines.
  2. Per a cada crêpe, fondreu una mica de mantega en una paella prou gran i fregiu-la durant poc temps.
  3. A continuació, col·loca una quarta part del Le Gruyère AOP, el pernil i l’alvocat a cada meitat del crêpe, doblega'ls cap avall i pressiona amb una espàtula. Continuar a coure a foc lent durant 2 a 3 minuts a foc lent fins que el formatge comenci a fondre's.
  4. Repeteixi el procès per a cada crêp.
Recomanació

Talleu les truites en 4 trossos i serviu-les juntament amb una amanida verda.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.