Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Corona de panets amb Tête de Moine i alfàbrega

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

1 peça de 28 panets

  • Mantega per a la placa
  • 750 g de farina
  • 2 1/2 cullereta de sal
  • 21 g de llevat, esmicolat
  • 2,5-3 dl d'aigua
  • 180 g de llet quallada
  • 15 tomàquets secs en oli, tallats a la juliana
  • 1 manat d'alfàbrega, tallat en juliana
  • Pebre negre mòlt

Decoració:

  • 28 roses de Tête-de-Moine, 28 fulles d'alfàbrega

Preparació

  1. Barrejar la farina i la sal, fer un forat. Diluir el llevat en una mica d'aigua, afegir-ho a la resta d'ingredients. Pastar fins obtenir una massa suau. Deixar reposar a temperatura ambient fins que dobli el seu volum.
  2. Formar 28 boles igual de grosses. Col·locar-les en forma circular amb una distància de 5 mm una de l'altra sobre una placa untada amb mantega. Deixar reposar tapat 30-45 minuts.
  3. Coure a la part inferior d'un forn preescalfat a 230 °C durant 10 minuts. Reduir la temperatura del forn a 180 °C, coure 20-25 minuts més. Deixar refredar. 4 Fer una ranura amb un ganivet sobre els panets. Introduir-hi una rosa de Tête-de-Moine i una fulla d'alfàbrega a cadascun.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.