Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Cordon bleu

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • Paper transparent
  • 4 filets de vedella tallats per omplir
  • Sal
  • Pebre

Per al farciment:

  • 4 rodanxes primes de Gruyère, 4x9 cm, cadascuna aprox. 30 gr
  • 4 trossos de pernil, aprox. 150 gr

Per a l'arrebossat:

  • 3 cullerades de farina de blat
  • 100 gr de farina per arrebossar
  • 1 ou
  • 1 cullerada de llet
  • Oli d'oliva

Preparació

  1. Col · locar els filets de vedella en forma plana sobre un full de plàstic, cobrir-los amb la mateixa i aplanar per mitjà del corró, o enganxar amb un martell per a carn, fins a 2-3 mm de gruix. Retirar el full de plàstic i salpebreu la carn al gust.
  2. Escalfem una paella amb abundant oli a foc mitjà.
  3. Un cop estiguin arrebossats els filets, fregim pels dos costats els cordons bleus durant 4-5 minuts, fins que quedin cruixents i daurats.

Per al farciment:

  1. Embolicar 1 rodanxa de formatge amb un tros de pernil i posar en la part interior del filet, deixant al voltant de 2-3 cm de vora.
  2. Tanca el filet. Pressionar molt bé les vores per deixar escapar l'aire.

Per a l'arrebossat:

  1. Posar la farina de blat i la farina per arrebossar en plats separats.
  2. Batre l'ou amb la llet en un plat fons.
  3. Enfarinar el filet en farina de blat. Sacsejar-lleugerament per retirar l'excés de farina.
  4. Banyar-lo en l'ou per ambdues cares.
  5. Enfarinar amb la farina per arrebossar, fent una lleugera pressió per fixar-la.
Recomanació

Servir calent al costat de 1 llimona tallada a quarts.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.