Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Colinap farcit de patates al Gruyère amb salsa de remolatxa

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Colinaps rostits:

  • 4 colinaps, pelats i tallats transversalment en dos

Per al farciment:

  • 400 gr de patates, farinoses
  • 100 gr de Gruyère forta, ratllat
  • 2 rovells d'ou
  • 3 grans d'all, cuits amb closca, rebregats
  • 1 petit ram de anet, picat
  • Sal i pebre

Per a la salsa:

  • Mantega
  • 50 gr de escalunyes pelats, picats finament
  • 50 gr de remolatxa crua, tallada a quadrets
  • 1 dl de vi vermell fort
  • 1 dl de porto vermell
  • 30-50 gr de mantega freda, tallada a quadrets
  • Sal i pebre

Preparació

Colinaps rostits:

  1. Cuinar el colinabo fins que s'estovi, buidar lleugerament. Guardar el que es va treure.
  2. Un cop estiguin farcits els colinaps, untar amb rovell d'ou. Gratinar al forn preescalfat a 180 ° C durant 10-15 minuts.
  3. Col · locar els colinaps sobre els plats calents i posar la salsa de remolatxa voltant.

Per al farciment:

  1. Cuinar les patates al vapor. Deixar refredar una mica, per passar-les pel molí per verdura.
  2. Barrejar la patata triturada amb la resta d'ingredients.
  3. Condimentar al gust i abocar en una mànega pastissera per injectar aquesta massa en els buits del colinabo.

Per a la salsa:

  1. Estofar les escalunyes en mantega, prèviament fosa en una paella.
  2. Afegir les restes dels colinaps, les remolatxes, el vi i el porto.
  3. Cuinar fins que redueixi i s'hagi evaporat l'alcohol.
  4. Passar per la batedora fins a obtenir un puré.
  5. Escalfar de nou. A poc a poc incorporar la mantega freda i condimentar al gust.
Recomanació

Decorar amb branques d'anet.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.