
Colinap farcit de patates al Gruyère amb salsa de remolatxa
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
Colinaps rostits:
- 4 colinaps, pelats i tallats transversalment en dos
Per al farciment:
- 400 gr de patates, farinoses
- 100 gr de Gruyère forta, ratllat
- 2 rovells d'ou
- 3 grans d'all, cuits amb closca, rebregats
- 1 petit ram de anet, picat
- Sal i pebre
Per a la salsa:
- Mantega
- 50 gr de escalunyes pelats, picats finament
- 50 gr de remolatxa crua, tallada a quadrets
- 1 dl de vi vermell fort
- 1 dl de porto vermell
- 30-50 gr de mantega freda, tallada a quadrets
- Sal i pebre
Preparació
Colinaps rostits:
- Cuinar el colinabo fins que s'estovi, buidar lleugerament. Guardar el que es va treure.
- Un cop estiguin farcits els colinaps, untar amb rovell d'ou. Gratinar al forn preescalfat a 180 ° C durant 10-15 minuts.
- Col · locar els colinaps sobre els plats calents i posar la salsa de remolatxa voltant.
Per al farciment:
- Cuinar les patates al vapor. Deixar refredar una mica, per passar-les pel molí per verdura.
- Barrejar la patata triturada amb la resta d'ingredients.
- Condimentar al gust i abocar en una mànega pastissera per injectar aquesta massa en els buits del colinabo.
Per a la salsa:
- Estofar les escalunyes en mantega, prèviament fosa en una paella.
- Afegir les restes dels colinaps, les remolatxes, el vi i el porto.
- Cuinar fins que redueixi i s'hagi evaporat l'alcohol.
- Passar per la batedora fins a obtenir un puré.
- Escalfar de nou. A poc a poc incorporar la mantega freda i condimentar al gust.