Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Col farcida amb flam de Gruyère sobre salsa de pastanaga

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 4 fulles petites de col verda

Flam de Gruyère:

  • 150 g de Gruyère madur, ratllat, 2 ous, 1 dl de nata, 2 culleres d'herbes picades, per exemple anet i cerfull, 1/2 cullereta de sal, pebre

Salsa:

  • 300 g de pastanaga, pelada i tallada a daus, 2 culleres d'arròs de risotto, 3 dl de brou de verdures, 1 cullereta de suc de llimona, 1 cullereta d'oli de sèsam, sal, pebre, 30 g de mantega freda, a daus
  • Anet per decorar

Preparació

  1. Escaldar les fulles de col verda, passar-les per aigua freda, escórrer i assecar.
  2. Per als flams, barrejar els ingredients.
  3. Folrar les tasses amb les fulles de col i abocar-hi la barreja de flam. Col·locar-les en un colador i coure-les al vapor en una cassola tapada durant 15 minuts.
  4. Per a la salsa, coure la pastanaga i l'arròs amb el brou fins que quedin tous. Barrejar uns minuts, tornar a escalfar, condimentar amb suc de llimona, oli de sèsam, sal i pebre, i incorporar-hi la mantega freda.
  5. Treure els flams de les tasses i col·locar-los en plats calents. Guarnir amb la salsa i anet.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.