Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Chutney de peres sobre pà de gingebre i Tête de Moine AOP

  • Sense carn
  • (4 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per al Chutney:

  • 2 peres, pelades, tallades a trossos regulars
  • 1 culleradeta de gingebre, ratllat
  • ratlladura + suc de 1/2 llimona
  • 2 cullerades de sucre de canya
  • 1 punta de nou moscada
  • 1 punt de clau d'olor en pols
  • 1 punta de pebre de caiena

Per a les torrades:

  • 4 llesques de pa de gingebre
  • 8 rosetes de Tête de Moine AOP

Preparació

Per al Chutney:

  1. En una paella, calenta les peres, el gingebre, la ratlladura i el suc de llimona, el sucre de canya, la nou moscada ila pebre de caiena.
  2. Cuini per 2 minuts.

Per a les torrades:

  1. Torri lleugerament les llesques de pa de gingebre i col·loca sobre una safata. Guarnit de chutney de pera cada torrada i amb les rosetes de Tête de Moine AOP.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.