
Cassoletes amb tomàquets cherry i rosetes de Tête de Moine AOP
Ingredients
Per a 4 persones
- 150 g de tomàquets cherry
- 1 massa de pasta de full
- 1 culleradeta de mantega
- 2 cullerades de pesto
- 4 rosetes de Tête de Moine AOP
- Fulles d'alfàbrega
- sal, pebre i oli
Preparació
- Preescalfeu el forn a 180 ° C. En un recipient, cobreixi els tomàquets amb oli, sal i pebre. Salteu els tomàquets uns 3 minuts en una paella calenta. Deixeu sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
- Esteneu la massa de pasta de full i faci 4 quadrats. Poseu els quadrats de massa en motlles quadrats untats prèviament amb mantega. Un cop col·locada la massa de pasta de full, agujeréelos. Reparteixi el pesto sobre les cassoletes i després els tomàquets. Cuini al forn durant 12 minuts.
- Traieu les cassoletes. Decoreu amb rosetes de Tête de Moine AOP i fulles d'alfàbrega.
Recomanació
Servir amb amanida de ruca i vinagreta balsàmica.
Formatge en aquesta recepta
