Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Cassoletes amb tomàquets cherry i rosetes de Tête de Moine AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 150 g de tomàquets cherry
  • 1 massa de pasta de full
  • 1 culleradeta de mantega
  • 2 cullerades de pesto
  • 4 rosetes de Tête de Moine AOP
  • Fulles d'alfàbrega
  • sal, pebre i oli

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ° C. En un recipient, cobreixi els tomàquets amb oli, sal i pebre. Salteu els tomàquets uns 3 minuts en una paella calenta. Deixeu sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
  2. Esteneu la massa de pasta de full i faci 4 quadrats. Poseu els quadrats de massa en motlles quadrats untats prèviament amb mantega. Un cop col·locada la massa de pasta de full, agujeréelos. Reparteixi el pesto sobre les cassoletes i després els tomàquets. Cuini al forn durant 12 minuts.
  3. Traieu les cassoletes. Decoreu amb rosetes de Tête de Moine AOP i fulles d'alfàbrega.
Recomanació

Servir amb amanida de ruca i vinagreta balsàmica.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.