
Cassoletes amb peres, Appenzeller®, mel i romaní
- Sense carn
Ingredients
Per a 6 cassoletes
- 125 g d'Appenzeller®
- 150 g de pasta brisa
- 3 peres petites Williams
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
- 1 branqueta de romaní
- 1 cullerada sopera de sucre morè
- 1 cullerada sopera de mel
Preparació
- Preescalfeu el forn a 180ºC (Termostat 6).
- Estireu la pasta brisa i retalleu discos de 10 centímetres de diàmetre.
- Dipositeu aquests discos en el fons dels motlles per a cassoletes i punxeu-los amb una forquilla. Fornegeu-los durant 10 minuts.
- Peleu i treiu el cor de les peres. Talleu-les en làmines fines. Reserveu.
- Talleu l'Appenzeller® en daus petits i col·loqueu-los en el fons de les cassoletes.
- Desfulleu el romaní, talleu les fulles finament i poseu-les sobre els daus d'Appenzeller®.
- Afegiu una cullerada de mel abans de posar les làmines de pera.
- Fornejar durant 20 minuts.
- En el moment de servir, ratlleu una mica d'Appenzeller@ fresc sobre les cassoletes.
vídeo
Formatge en aquesta recepta
