Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Canelons farcits de formatge sobre llit de carbassó

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones Per a 1 motlle de gratinar d'uns 18 cm de llarg

  • Mantega per al motlle, 12 canelons

Farcit:

  • 150 g d'Sbrinz ratllat, 150 g de Tilsiter madur, ratllat, 1 dent d'all, premsada, 2 ous, 4 culleres de llet, 6 culleres de sèmola de blat dur o de farina per a pasta, 1 manat de julivert, picat fi, sal, pebre blanc mòlt

Lligam:

  • 1 dl de nata, 0,5 dl de vi blanc, sal, pebre
  • 500 g de carbassons, sense pelar, tallats en làmines o encenalls, mantega per sofregir, sal, pebre

Preparació

  1. Cuinar al dente els canelons en aigua bullida amb sal, escórrer, passar per aigua freda i distribuir sobre una safata perquè no s'enganxin.
  2. Per al farcit, barrejar tots els ingredients, condimentar. Introduir el farcit als canelons amb una cullereta de cafè. Col·locar els canelons sobre un motlle untat amb mantega.
  3. Per a la salsa, barrejar la nata i el vi, condimentar, abocar sobre els canelons. Gratinar a la part central d'un forn preescalfat a 200 °C durant uns 15 minuts.
  4. Sofregir els carbassons breument amb mantega. Distribuir en plats calents. Posar-hi els canelons a sobre. Napar amb el suc del motlle de gratinar.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.