Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Canapès amb vedella, fruites i Tête de Moine AOP

  • 15 min. preparació, 10 min. Temps de cuinat, 25 min. Temps total
  • (4 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 6 canapès

  • 6 rosetes de Tête de Moine AOP
  • 6 talls fins de carn de vedella freda
  • 6 llesques de baguette d'espelta
  • 3 cullerades de mel
  • 3 figues, esquarterats
  • 1 taronja, filetejat
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 branqueta de farigola, plomes
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Barregi la mel, l'oli i la farigola. Marina les figues i les taronges amb la salsa durant 5 minuts, barrejant-ho, una vegada, en cercles. Assaoneu la salsa al seu gust amb sal i pebre.
  2. Cobreixi les llesques amb la carn de vedella fia, prèviament enrotllades i tallades a tires, cobrint-la amb un filet de taronja.
  3. Ruixeu els canapès amb la resta de la salsa i decoreu cadascun amb una roseta de Tête de Moine AOP. Guarnit el plat amb les figues.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.