
Canapès amb vedella, fruites i Tête de Moine AOP
- 15 min. preparació, 10 min. Temps de cuinat, 25 min. Temps total
Ingredients
Per a 6 canapès
- 6 rosetes de Tête de Moine AOP
- 6 talls fins de carn de vedella freda
- 6 llesques de baguette d'espelta
- 3 cullerades de mel
- 3 figues, esquarterats
- 1 taronja, filetejat
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 1 branqueta de farigola, plomes
- Sal i pebre
Preparació
- Barregi la mel, l'oli i la farigola. Marina les figues i les taronges amb la salsa durant 5 minuts, barrejant-ho, una vegada, en cercles. Assaoneu la salsa al seu gust amb sal i pebre.
- Cobreixi les llesques amb la carn de vedella fia, prèviament enrotllades i tallades a tires, cobrint-la amb un filet de taronja.
- Ruixeu els canapès amb la resta de la salsa i decoreu cadascun amb una roseta de Tête de Moine AOP. Guarnit el plat amb les figues.
Formatge en aquesta recepta
