Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Broquetes Yakitori a l'Appenzeller®

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 8 broquetes

  • 8 pinxos petits de metall o fusta
  • 120 g de Appenzeller®
  • 8 llesques de carn dels Grisones
  • 1 rave negre (o un rave rosat gran)
  • Salsa de soja o salsa yakitori (en botigues asiàtiques)
  • 8 pinxos petits de metall o fusta.

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 200 ° C (th 6/7). Tallar el formatge en 8 trossos d'1 cm d'ample i uns 10 cm de llarg. Planta cada peça de formatge en una punxa, després envoltar amb una rodanxa de carn dels Grisones, prement bé el formatge.
  2. Col·loqui les broquetes en una font per coure i fornegeu per uns 3 a 5 minuts fins que el formatge es fongui.
Truc de preparació

Si fa servir broquetes de fusta petites, remójelas durant 15 minuts perquè no es cremin quan estiguin cuites.

Recomanació

Servir amb la salsa per separat. Perfectes per acompanyar un plat d'arròs blanc.

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.