
Broquetes d'Emmentaler AOP amb salsa d'olives negres
Ingredients
Per a 4 persones
- 24 filets de vedella en escalopes de 10-15 g
- 24 talls fins d'Emmentaler AOP de 5 g
- 12 cebetes pelades i cuites
- 12 trossets de carbassó
- Sal y pebre
- Mantega per cuinar
Per la salsa:
- 2 culleres de mantega
- 1 ceba petita, picada
- 50 g d'olives negres tallades en quarts (sense pinyol)
- 1 dl de vi negre
- 1 branca d'orenga en fulles, picades
- 20-30 g de mantega, freda, en bocins,
- Sal y pebre
Preparació
- Aplanar lleugerament l'escalopa, posar-hi a sobre els talls d'Emmentaler, empebrar i embolicar. Posar-lo a la broqueta alternant-hi ceba i carbassó, reservar en fred.
- Salpebrar les broquetes. Coure-les amb mantega.
- Servir les broquetes en plats calents junt amb la salsa.
Per la salsa:
- Sofregir la ceba i dos terços de les olives amb la mantega. Diluir amb vi negre, bullir breument i triturar. Afegir l'orenga i la resta de les olives, incorporar-hi a poc a poc els bocins de mantega. Condimentar.
Formatge en aquesta recepta
