Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Bombons de formatge

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 24 bombons

  • Paper sulfurat per a la placa
  • 1 massa de pasta de full bregat en forma rectangular, 340 gr

Per al farciment:

  • 150 gr d'Emmental, tallat en petits quadrets
  • 1 patata bullida, tallada a quadrets
  • 1 ceba, ratllada
  • 1 cullerada de rave picant, acabat de ratllar
  • 1 branca de cibulet, tallat finament
  • 3 culleres de semi-crema
  • Sal i pebre

Guarnició:

  • Una mica de clara d'ou, batuda, 1 rovell d'ou, batut amb 1 cullera de nata semidescremada, per untar
  • Cibulet per guarnir, cumquats tallats en rodanxes i clavillo

Preparació

  1. Posar la massa plana i tallar 24 rectangles amb la roda per tallar massa. Posar 1-2 culleradetes de farciment en la meitat de cada rectangle. Untar les puntes de la massa amb rovell d'ou, enrotllar i doblegar el final de la massa com un paper de dolç. Col · locar sobre paper de forn a la làmina i deixar refredar per aprox. 15 minuts.
  2. Enfornar a la meitat del forn pre-escalfat a 220 ° C durant 10-15 minuts. Decorar al gust amb cibulet i kumquat. Servir calent o tebi.

Per al farciment:

  1. Barrejar bé tots els ingredients en un bol.
  2. Condimentar al gust.
Recomanació

Acompanyar amb amanida.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.