Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Bastonets de verdures i pernil

  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 300-400 g de verdures (per exemple pastanaga, cogombre, colrave, rave, fonoll) estofades, tallades en bastonets de la mateixa mida, 250 g de formatge, per exemple formatge alpí, Emmentaler AOP , tallat en bastonets de la mateixa mida, mostassa per untar, 100 g de pernil

Preparació

  1. Untar les verdures i el formatge amb una mica de mostassa. Fer un farcellet amb 2 palets de verdures i 1-2 palets de formatge i 1 tall de pernil.
  2. Fer capes en un recipient de plàstic. Guardar a la nevera fins que es vulgui consumir.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.