Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Barquetes de Le Gruyère AOP amb pa de pera

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Für 4 Personen

  • 8 talls prims de Le Gruyère AOP, aprox. 200 g
  • 4 llesques de pa de nous o de cereals, tallat en bastonets
  • llàmines de pera
  • fulles de sàlvia per decorar

Massa de pera:

  • 4 peres, uns 100 g, tallades en trossets, 1,5 dl de vi negre o suc de poma, 1/2 cullereta de canyella, una mica de clau en pols, pebre mòlt

Preparació

  1. Per a la massa de pera, tallar les peres en trossets i coure'ls amb la cassola tapada junt amb el suc i les espècies, deixar marinar durant una nit. Passar-ho pel batedor.
  2. Abans de servir, col·locar els talls de formatge als plats. Formar "barquetes" de la massa de pera amb l'ajuda de 2 culleres, posar sobre el formatge. Disposar els palets de pa i, segons el gust, guarnir amb llàmines de pera i fulles de sàlvia.
Truc de preparació

Statt Birnen Pflaumen oder gemischte Dörrfrüchte verwenden. Nach Belieben mit gehackten Nüssen bestreuen. Für eine Terrine die Masse abwechselnd in eine kleine, mit Klarsichtfolie ausgelegte Cakeform füllen, kühl stellen. Vor dem Servieren vorsichtig in Scheiben schneiden und mit Butter und Toast servieren.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.