Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Baguette de Gruyère AOP a l'all

  • 20 min. preparació, 20 min. Temps total
  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 150 de Gruyère AOP 12 mesos
  • 3 o 4 grans d'all
  • 125 g de mató desgreixat o semidesgreixat
  • 1 cs de maionesa
  • 2 tomàquets
  • Un grapat d'espinacs tendres
  • 75 g de carn seca de Grisons
  • 2 baguettes de pa de 250 g
  • Sal i pebre

Preparació

  1. Picar finament les dents d'all. Afegir el mató, la maionesa, la sal i el pebre.
  2. Tallar els tomàquets en fines rodes. Llescar el Gruyère AOP en encenalls amb un ganivet pelador.
  3. Obrir les baguettes al llarg. Cobrir-les amb el mató. Afegir els espinacs, la carn de Grisons, el Gruyère AOP i les rodes de tomàquets. Ajuntar-les i tallar-les en dos.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.