
Bagel amb Emmentaler AOP, salmó fumat, alvocat i wasabi
Ingredients
- 150 g d'Emmentaler AOP
- 4 panets amb sèsam
- 4 talls de salmó fumat
- 1 alvocat madur
- 50 ml de salsa de soja
- 1 cullerada d'oli de sèsam
- 1 cullerada de mel
- Llavors de sèsam
- 2 cullerades de crema fresca
- 1 cullerada de ratlladura de llimona
- 1 llima
- Crema de Wasabi
- Pebre de Sichuan i flor de sal
- Anet fresc
Preparació
- Marinar el salmó fumat amb salsa de soja, mel, oli de sèsam i pebre. Refrigeri uns 15 minuts.
- Preparació de la salsa: barregeu la crema fresca amb el suc de llimona fresc, la ratlladura de llimona i l'anet. Afegiu el wasabi (segons el seu gust). Sal i pebre
- Cort el Emmentaler AOP en barres i l'alvocat a tires (empolvori amb suc de llimona per evitar que es torni negre). Tallar els panets a la meitat i untar-los amb la salsa de wasabi. Afegiu les rodanxes de salmó fumat marinat i empolvoreu amb llavors de sèsam. Afegiu les rodanxes d'alvocat i els palets Emmentaler AOP.
- Tanqueu la seva bagel i gaudiu
Formatge en aquesta recepta
