Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Arrebossat de verdures i Appenzeller® amb albercocs agredolços

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 150 g de coliflor, cuita, 150 g de mongeta verda, cuita, 100 g d'Appenzeller® madur, tallat en trossos de 10-20 g

Albercocs agredolços:

  • 150 g d'albercocs, tallats en quarts, 1 escalunya petita, tallada en juliana, 1/d dent d'all, premsada, 50 g de sucre, 1 dl de vinagre de vi blanc

Preparació

  1. Coure junts els albercocs, les escalunyes, l'all, el sucre i el vinagre fins aconseguir un chutney.
  2. Per a l'arrebossat, barrejar tots els ingredients i deixar reposar tapat uns 20 minuts.
  3. Escalfar oli per fregir a 180 °C. Sucar les verdures i els trossos de formatge amb la massa d'arrebossar i fregir.
  4. Col·locar sobre els plats i servir amb els albercocs agredolços.

Formatge en aquesta recepta

Appenzeller®

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.