
Arrebossat de verdures i Appenzeller® amb albercocs agredolços
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
- 150 g de coliflor, cuita, 150 g de mongeta verda, cuita, 100 g d'Appenzeller® madur, tallat en trossos de 10-20 g
Albercocs agredolços:
- 150 g d'albercocs, tallats en quarts, 1 escalunya petita, tallada en juliana, 1/d dent d'all, premsada, 50 g de sucre, 1 dl de vinagre de vi blanc
Preparació
- Coure junts els albercocs, les escalunyes, l'all, el sucre i el vinagre fins aconseguir un chutney.
- Per a l'arrebossat, barrejar tots els ingredients i deixar reposar tapat uns 20 minuts.
- Escalfar oli per fregir a 180 °C. Sucar les verdures i els trossos de formatge amb la massa d'arrebossar i fregir.
- Col·locar sobre els plats i servir amb els albercocs agredolços.
Formatge en aquesta recepta
